Niet iedereen is treurig om de blessure van Defour: 'Goed nieuws voor Tielemans'
Is blessure Defour goed nieuws voor Tielemans?

Niet iedereen is treurig om de blessure van Defour: 'Goed nieuws voor Tielemans'

03-03-2015 07:06

Zowel Club Brugge als Anderlecht lijken in de strijd om de titel het een tijdje te zullen moeten doen zonder een sterkhouder. Paars-wit mist Steven Defour en Club Brugge doet het zonder Victor Vazquez. Al is niet iedereen er zo zeker van dat ze even hard gemist zullen worden.

In het RTBF-programma La Tribune denkt men dat Club Brugge het meeste nadeel zal ondervinden. "Vazquez is de belangrijkste speler voor Club. Refaelov kan hem wel vervangen, maar is toch minder goed. Defour is ook erg belangrijk, maar voor Anderlecht is het toch minder erg", zegt Philippe Streker.

Philippe Albert ziet het echter anders. "Defour heeft zich de laatste weken onvervangbaar getoond. Club Brugge heeft wél al getoond dat ze hem kunnen vervangen: Refaelov deed dat al met redelijk groot succes."

Volgens Bertrand Crasson kan het uitvallen van Defour ook goed nieuws betekenen voor één speler van paars-wit. "Misschien zien we nu opnieuw de Youri Tielemans van vorig seizoen terug en kan hij zijn beste kwaliteiten opnieuw tonen."