Pallieters geven de strijd op, enkel Daniel Mosjov gelooft er nog in
Lierse speelt hoogstwaarschijnlijk PO3

Pallieters geven de strijd op, enkel Daniel Mosjov gelooft er nog in

02-03-2015 10:35
1

De hoop was er altijd bij Lierse, om toch maar Play-Off 2 te kunnen spelen. Tot zaterdag, toen het in eigen huis weer eens onderuit ging . De zeventiende nederlaag op rij was een feit. De Pallieters lijken de strijd op te geven, enkel Daniel Mosjov gelooft er nog in.

"Ik denk niet dat er nog een mirakel zal gebeuren", zucht Faysel Kasmi. "Ik heb de situatie al aanvaard. We moeten realistisch blijven en beseffen dat we zullen moeten strijden in Play-Off 3. De twee resterende matchen zijn gewoon voorbereiding, zo simpel is het." 

Daniel Mosjov gaat niet akkoord en weigert op te geven. "Mathematisch kunnen we nog altijd Play-Off 3 ontlopen. Zolang het kan moeten we geloven. Het worden natuurlijk wel moeilijk matchen. We treffen AA Gent en Kortrijk, twee ploegen die beter dan ons zijn. Maar Racing Genk is op papier ook veel sterker en ik vind niet dat we hen de drie punten cadeau gedaan hebben hoor. We zouden dat misschien beter ook wat meer doen: niet zo goed voetballen, maar toch met de winst gaan lopen."

Lierse verloor met 0-2 van Racing Genk. Doelpunten waren van Siebe Schrijvers en Benjamin De Ceulaer