Van Gaal opnieuw weggehoond: 'Toen hij dat zei, schoot ik bijna in de lach'
Coach vindt dat hij geen goede spitsen heeft

Van Gaal opnieuw weggehoond: 'Toen hij dat zei, schoot ik bijna in de lach'

02-03-2015 10:28
3

Louis van Gaal moet niet zo piepen. Dat is de tendens in de Engelse media na uitspraken van de trainer dat hij een spits mist die er meer dan twintig per seizoen inschiet.

Manchester United heeft heel het seizoen al problemen. Niet alleen in de verdediging, maar ook in de aanval. Topspitsen Robin van Persie en Radamel Falcao zijn bijna chronisch uit vorm en Wayne Rooney staat veelal als aanvallende middenvelder opgesteld. 'Toen Louis van Gaal zei dat hij een spits nodig heeft die er twintig maakt, schoot ik bijna in de lach', schrijft Jamie Redknapp, oud-international van Engeland, in zijn column in The Daily Mail.

'Manchester United heeft een enorm bedrag uitgegeven en nu zegt hij dat Wayne Rooney, Robin van Persie of Radamel Falcao geen twintig doelpunten kunnen maken? Doe me een lol', aldus Redknapp, die in Engeland als analist werkt bij SkySports. 'Rooney gaf zaterdag (tegen Sunderland, red.) het perfecte antwoord. Ik begrijp nog steeds niet waarom Van Gaal vasthoudt aan hem op het middenveld.'