Uitblinker Robben woest op zichzelf: Ik wil altijd alles perfect doen
Bayern München pakt wederom drie punten

Uitblinker Robben woest op zichzelf: "Ik wil altijd alles perfect doen"

01-03-2015 07:43
1

Arjen Robben was zaterdag wederom zeer belangrijk voor Bayern München dat drie punten wist te pakken tegen 1.FC Köln (4-1). De aanvaller was goed voor één doelpunt en twee assists, maar liet tijdens het duel duidelijk merken dat hij niet altijd tevreden was met zijn eigen spel.

"Ik heb me lopen verbijten over mijn pass op Franck Ribery. Dat mag niet gebeuren. Die moet goed zijn. Dat staat het 3-1 en is de wedstrijd beslist. Het was een belangrijk moment in de wedstrijd, waarin ik iets verkeerd deed. Ik wil altijd alles perfect doen", aldus Robben direct na de gewonnen wedstrijd tegenover de Duitse journalisten.

De aanvaller constateerde dat zijn ploeg niet de gehele wedstrijd de benodigde concentratie op kon brengen tegen de laagvlieger. "Deze wedstrijd laat zien dat we altijd vol gas moeten geven en dat we geen cadeaus krijgen. We moeten blijven werken. Niet dertig of 45 minuten, maar altijd 90 minuten."

Bayern München is lijstaanvoerder in Duitsland, het pakte 58 punten uit 23 gespeelde wedstrijden. De voorsprong op nummer twee VfL Wolfsburg is elf punten, maar deze ploeg krijgt zondag de mogelijkheid om de achterstand te verkleinen in de uitwedstrijd tegen Werder Bremen.