'Grof geschut en idool moeten Pogba laatste zetje richting Spanje geven'
"We gaan met niemand onderhandelen"

'Grof geschut en idool moeten Pogba laatste zetje richting Spanje geven'

28-02-2015 14:12
3

Real Madrid zet grof geschut in voor de komst van Paul Pogba. De 21-jarige middenvelder van Juventus wordt begeerd door de Madrilenen, die hem een laatste zetje willen geven met Zinedine Zidane.

Real Madrid hoopt spoedig de onderhandelingen met Juventus te starten, terwijl Pogba al bijna overstag is. Dat meldt AS zaterdag. Zidane, trainer van het tweede elftal, moet zijn talentvolle landgenoot het laatste duwtje in de goede richting geven. Pogba is een groot bewonderaar voor de Franse oud-voetballer.

Pogba wordt intussen ook in de gaten gehouden door FC Barcelona en Manchester United, tot grote ergernis van Juventus. "We gaan met niemand onderhandelen", waarschuwt Beppe Marotta, technisch directeur van de Italiaanse koploper, in Gazzetta dello Sport. "Hoeveel Pogba waard is? Dat bepalen de geïnteresseerde clubs. Het is wat de gek er voor geeft, maar wij werken niet mee."

Zaakwaarnemer Mino Raiola schatte het prijskaartje van Pogba onlangs nog op honderd miljoen euro. Marotta: "Dat is een substantieel bedrag. Maar dit is allemaal voorbarig, want er heeft zich nog geen enkele koper gemeld."