Liverpoolfans staan altijd achter hun club, dat hebben ze nogmaals bewezen
Mignolet laat zich uit over de uitschakeling in de Europa League

Liverpoolfans staan altijd achter hun club, dat hebben ze nogmaals bewezen

28-02-2015 12:43

Liverpool is uitgeschakeld in de Europa League. The Reds moesten na 120 minuten aan een strafschoppenreeks beginnen. Met een 5-4 voorsprong voor Besiktas moest verdediger Dejan Lovren de laatste penalty nemen. De druk werd hem waarschijnlijk iets te veel, want de Kroaat plaatste de bal boven het doelkader.

Een groot verlies volgens doelman Simon Mignolet: "We zijn er allemaal kapot van. Zo een einde na 120 minuten is echt teleurstellend. We hebben heel veel tijd vooraf in de wedstrijd gestoken, we hebben er echt naar toe geleefd, want we wouden ver proberen geraken in deze competitie. En dan gaan we er op deze manier uit, zo jammer!"

"We hebben nochtans elke week op training geoefend op penalty's, maar zo een strafschoppenserie blijft toch altijd een beetje een lotterij. We gaan nu vol voor de FA Cup en we staan dicht bij een plek in de top vier in de Premier League, dat wordt ook een doel."

Liverpoolfans staan er om bekend dat ze altijd achter hun ploeg staan. Dat hebben ze op Twitter nogmaals bewezen. Lovren kreeg berichtjes in overvloed van Liverpoolfans die hem steunen na de gemiste penalty, een mooi gebaar.

Voor Liverpool staat er zondag een topper op het programma. The Reds zullen het opnemen tegen het Manchester City van Vincent Kompany.