Betreurde Junior Malanda introduceerde revelatie aan Zulte Waregem
Wie speelt naast Mendy?

Betreurde Junior Malanda introduceerde revelatie aan Zulte Waregem

28-02-2015 10:52

Er is momenteel nog wat onduidelijk over wie er zaterdagavond bij Zulte Waregem naast Formose Mendy in de verdediging zal spelen. Met een geschorste Karel D'Haene en een geblesseerde Steve Colpaert lijkt het een moeilijke keuze te worden. Mendy zal er alvast geen slaap voor laten liggen.

"Mij maakt het alvast niet uit", zegt Mendy in Het Laatste Nieuws. "Ik heb al met verschillende jongens samengespeeld en we kennen elkaar door en door. We staan dan ook dagelijks samen op het oefenveld. Alleen wordt het wennen op vlak van communicatie, maar dat zijn zaken die moeten groeien tijdens een wedstrijd."

Keuzes

Mendy is bij Zulte Waregem terecht gekomen dankzij Junior Malanda. "Toen ik bij Troicy speelde waren er nogal wat teams geïnteresseerd, maar ik koos toen voor Lille OSC. Daar heb ik Junior Malanda leren kennen, die me later geïntroduceerd heeft bij Zulte Waregem."

"Ik tekende hier tot juni 2016, we zullen wel zien waar mijn toekomst ligt. Er staat immers een optie in mijn contract en als de club tevreden is, zal die wel gelicht worden."