Hazard ergert zich niet aan schoppen: Hoe meer fouten ze maken, hoe blijer ik ben
Hazard geeft interview

Hazard ergert zich niet aan schoppen: "Hoe meer fouten ze maken, hoe blijer ik ben"

28-02-2015 08:53

Eden Hazard is de speler in de Premier League die het meeste tackles te verduren krijgt. Na enkele zware schoppen zou het niet meer dan normaal zijn dat hij dat beu is, maar de Rode Duivel ergert zich niet aan de zware aanpak op hem.

"Ik zie niet in waarom ik daar op zou moeten reageren", zegt Hazard aan The Independent. "Het is menselijk om daar op te reageren, maar ik ben anders opgebracht. Ik ben het wel gewoon om hard aangepakt te worden. Hoe meer fouten ze op mij maken, hoe blijer ik ben."

"Het maakt me altijd gemotiveerder om het op een voetballende manier beter te doen dan hen. Ik wil het hun leven niet onmogelijk maken om op hen te schoppen. Ik wil de tegenstander pijn doen, maar dan op een voetballende manier."

Mourinho

Met José Mourinho lijkt hij de perfecte coach gevonden te hebben. "We hebben inderdaad en speciale relatie. Hij laat ons voetballen. Hij is niet altijd te streng op mij en ik apprecieer dat enorm."

"Als het niet goed is, zegt hij dat. Als het goed is, zegt hij dat ook. Hij is altijd zeer direct, maar ik denk niet dat hij mij veel veranderd heeft. Hij heeft me wel geleerd om professioneler te zijn en altijd mijn best te doen op het veld."