Het houdt niet op voor Lierse: nieuwe coach geeft er na twee dagen de brui aan
Seizoen van Lierse lijkt wel een slechte soap

Het houdt niet op voor Lierse: nieuwe coach geeft er na twee dagen de brui aan

30-01-2015 11:31

Lierse is nog maar net gerecupereerd van het vertrek van Slavisa Stojanovic, en nu is er al een nieuwe trainerswissel op til. Herman Helleputte heeft volgens Het Laatste Nieuws gezondheidsproblemen en moet de ploeg naar twee dagen als hoofdtrainer al verlaten. Of hij zijn oude functie van jeugdcoördinator wel nog kan vervullen is nog niet duidelijk.

De stoelendans bij de Pallieters gaat alleen maar verder. Woensdag werd bekend dat Slavisa Stojanovic na tegenvallende resultaten niet langer coach kon zijn bij Lierse, vandaag stopt één van de twee opvolgers er al mee. Herman Helleputte kan niet om met de stress die de job van Lierse-trainer momenteel met zich meebrengt en heeft van de dokter gehoord dat hij om zijn hart te sparen best geen 'slopende job' kan aannemen. Coach van Lierse lijkt ons momenteel wel onder die benaming te vallen.

Door het vertrek van Helleputte is Olivier Guillou nu de enige coach aan het roer bij Lierse. Helaas heeft de neef van Jean-Marc Guillou (de makelaar die nauw samenwerkt met Lierse) geen Pro License Diploma en mag hij dus niet als hoofdtrainer op de bank zitten. Er moet dus weeral een nieuwe coach gezocht worden, de chaos bij Lierse neemt ontluisterende proporties aan.