Grote naam wordt bij het grof huisvuil gezet: 'Ik ben niet boos, wel ontgoocheld'
Middenvelder probeert nog een uitleenbeurt te verliezen

Grote naam wordt bij het grof huisvuil gezet: 'Ik ben niet boos, wel ontgoocheld'

30-01-2015 11:03

De tijden waarin Hernan Losada het mooie weer maakte bij Germinal Beerschot en zo een transfer naar Anderlecht versierde zijn al lang voorbij, maar dat de Argentijn zelfs bij Lierse 'overbodig' werd verwachtte niemand. Toch voelt de 32-jarige spelmaker geen rancune tegenover zijn ploeg en blijft hij beleefd.

Na het ontslag van Slavisa Stojanovic en Tomasz Radzinski wordt ook de spelersgroep flink aangepakt. Niet minder dan zes ervaren spelers mogen beschikken bij Lierse, en daar zijn heel wat verrassende namen bij. De bizarste naam in het lijstje is waarschijnlijk die van de nog maar net aangetrokken Dusan Micic, maar ook basisspelers Arjen Swinkels en Hernan Losada vallen hard op.

Losada blijft een gentleman ten opzichte van de ploeg die hem apart wil laten trainen, maar wil uiteraard wel weg. "Officieel is de reden van onze verwijdering dat de nieuwe trainer het niet in ons ziet zitten. Vanaf maandag moeten wij met z’n zessen apart trainen, maar ik hoop dat ik nog een uitleenbeurt kan versieren”, aldus Losada. “Of ik boos ben? Neen, wel ontgoocheld. Al ben ik de club Lierse dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ik zal de ploeg blijven steunen en hoop voor Lierse dat het lukt om zich te redden”, verbijt Losada zijn teleurstelling.