Geen Manchester United-speler voor Lokeren, wel twee andere nieuwelingen
Waaslanders trekken de portefeuille nog eens open

Geen Manchester United-speler voor Lokeren, wel twee andere nieuwelingen

30-01-2015 10:14

Marnick Vermijl gaat dan toch niet voor Lokeren voetballen. Eerder werd aangekondigd dat de 23-jarige verdediger van Manchester United vrijmiddag zou tekenen, maar Lokeren heeft die deal zelf afgeblazen zonder een reden op te geven. Het haalt wel twee andere spelers om zich te wapenen voor de play-offs.

Geen Vermijl dus, het gaat verder met Giorgios Galitsios: de Griek mag een nieuw contract komen tekenen. Er is wel nog een andere verdediger op weg naar Daknam, meerbepaald de 21-jarige IJslander Sverrir Ingason. De boomlange Ingason (1.88m) speelt centraal in de defensie en moet het verlies van Alexander Scholz opvangen: hij komt van het Noorse Viking en wordt naar verluidt voor de neus van FC Kopenhagen weggehaald.

Ook Djamel Abdoun is een nieuw gezicht bij Lokeren, al komt hij voorlopig enkel op huurbasis. De 29-jarige Algerijn in een winger die op beide flanken uit de voeten kan, hij moet beter doen dan de overbodig geworden Jordan Remacle. Abdoun heeft onder andere Manchester City, FC Nantes en Olympiakos op zijn CV staan, een speler met veel adelbrieven dus. Hij wordt gehuurd van de Engelse tweedeklasser Nottingham Forrest, maar Lokeren heeft ook een aankoopoptie.