Als het van oude liefde afhangt, verbreekt Anderlecht transferrecord van Defour
Spits moet maar liefst acht miljoen kosten

Als het van oude liefde afhangt, verbreekt Anderlecht transferrecord van Defour

27-01-2015 08:03

Gohi Bi Cyriac vertrekt zeker bij Anderlecht, een aantrekkelijk bod op Aleksandar Mitrovic zal ook moeilijk af te slaan zijn, en de terugkeer van Matias Suarez wordt met de dag twijfelachtiger. Dus moet Anderlecht op zoek naar spitsen.

Bij La Dernière Heure wisten ze er een te strikken die maar wat graag terug in het Astridpark zou voetballen. Dieumerci Mbokani gaf, net vooraleer hij zich met zijn Congo kwalificeerde voor de kwartfinale van de Afrika Cup, een bevestigend antwoord op de hamvraag. "Het blijft de club van mijn hart, maar ik heb geen weet van een mogelijke transfer. Ik ben er alleszins nog niet over gecontacteerd."

"De voorzitter van Dynamo Kiev heeft me begin dit seizoen gezegd dat ik mag vertrekken bij een mooi aanbod. Een huurtransfer is niet mogelijk." Als die voorzitter, Ihor Surkis, voet bij stuk houdt over de acht miljoen euro die hij wenst voor Mbokani, dan lijkt Anderlecht enkel in actie te kunnen komen na de verkoop van een van zijn eigen paradepaardjes. Mbokani deed er in dat opzicht voor Anderlecht niet goed aan om net na het interview de assist van de kwalificatie te verzorgen.