Dit team zou makkelijk in de top drie in België kunnen meedraaien
Jelle Vossen over zijn avontuur bij Middlesbrough

"Dit team zou makkelijk in de top drie in België kunnen meedraaien"

26-01-2015 18:32

Jelle Vossen heeft het niet gemakkelijk bij Middlesbrough. De concurrentiestrijd is moordend, zeker in de aanval. De coach kiest er voor om iedereen scherp te houden, daarom is een basisplaats afdwingen niet gemakkelijk bij de Engelse tweedeklasser. Maar spijt van deze transfer heeft Vossen zeker niet.

"Ik heb een hele mooie maand gehad, met onder andere een hattrick en nog enkele goals, maar dat wil hier niet zeggen dat je sowieso een basisplaats te pakken hebt. Je moet hier altijd knokken".

Zijn trainer heeft alvast veel vertrouwen in hem: "Hij is altijd één van de beste op training en hij zal zijn kansen hier zeker krijgen. Ik ben er zeker van dat Jelle nog veel goals zal scoren. De volgende vier maanden zullen heel belangrijk zijn en Jelle zal ons zeker goed van dienst zijn tijdens deze periode" .

"Mijn doelstelling voor mezelf en voor het team is promoveren, dat zou fantastisch zijn", gaat Vossen verder. "Het is mogelijk, we hebben een heel sterk team. Ik denk zelfs dat we met dit team makkelijk in de top drie in België zouden kunnen meedraaien".