Dit is het bedrag dat het bestuur van AA Gent neertelde voor nieuwe middenvelder
Hij moet Gent in play-off I houden

Dit is het bedrag dat het bestuur van AA Gent neertelde voor nieuwe middenvelder

26-01-2015 13:32

AA Gent versterkte zich vorige week met Marko Poletanovic. De middenvelder kwam over van Vojvodina en zou zo'n 640.000 euro hebben gekost. Dat stond te lezen in verschillende Servische kranten.

AA Gent wou aanvankelijk niet veel informatie prijsgeven over Poletanovic. De Buffalo's legden de middenvelder voor 3,5 jaar vast, maar voor het overige raakten maar weinig details bekend. De Servische media brachten daar maandag verandering in. Zij maakten namelijk bekend dat Gent uiteindelijk 640.000 euro heeft betaald voor de middenvelder. Bovendien zou Vojvodina een doorverkooppercentage van 10% hebben afgedwongen.

Poletanovic mocht zondag tegen KV Oostende voor het eerst invallen en maakte zo zijn debuut voor de Buffalo's. Coach Hein Vanhaezebrouck loopt echter nog niet helemaal wild van de Serviër. "Marko is een paar jaar ouder dan de andere nieuwkomers en dat zie je wel. Hij is onmiddellijk inzetbaar, maar hij zal ook nog wat moeten verbeteren. We hadden in ieder geval al een heel aangename eerste kennismaking", maakte hij eerder al bekend aan Het Nieuwsblad.