Allegri wacht toekomst Pogba af: In het leven heeft alles een prijs, helaas
Smaakmaker noteert fraai doelpunt voor Juventus

Allegri wacht toekomst Pogba af: "In het leven heeft alles een prijs, helaas"

25-01-2015 17:44

Massimiliano Allegri sluit niet uit dat Paul Pogba in de nabije toekomst naar een andere club verkast. Volgens de coach van Juventus kan de Italiaanse grootmacht tegen bepaalde transfersommen niet voldoende opboksen.

Pogba maakte zondag een fraai doelpunt tegen Chievo. "Een buitengewoon doelpunt en die assist bij het tweede doelpunt was van gelijkwaardige orde", jubelde Allegri tegenover Sky Italia. "Voor zeges heb je zulke voetballers nodig. Anders zouden er geen spelers zijn waar je honderd miljoen euro voor ophoest. Op elk niveau zijn er grenzen. Paul is een kalme en slimme vent, die zichzelf wil verbeteren en dat bewijst op iedere training."

"Een transfer?", vraagt Allegri zich af. "In het leven heeft alles een prijs, helaas. Ik denk dat het alleen geen actueel probleem is. Het is moeilijk om spelers van wereldklasse te vervangen, maar het valt niet uit te sluiten. In het voetbal kan het soms hard gaan. Pogba is tegelijkertijd pas 21 en kan nog wel tien jaar mee, misschien wel vijftien jaar. Er zijn op dit moment belangrijkere aspecten om mee aan de slag te gaan."