Komt er dan toch nog een concurrentiestrijd voor Simon Mignolet?
Liverpool wil Ter Stegen huren

Komt er dan toch nog een concurrentiestrijd voor Simon Mignolet?

25-01-2015 14:37

Simon Mignolet moet toch weer vrezen voor zijn plaats bij Liverpool FC. Het zag er naar uit dat Mignolet eerste keeper zou blijven na mislukte pogingen om onder andere Victor Valdés en Petr Cech naar Anfield te halen. Liverpool bewandeld nu dan toch weer een nieuwe piste, namelijk die van Marc-Andre Ter Stegen.

De Duitse keeper krijgt niet veel kansen bij FC Barcelona. Hij kwam over van Borussia Monchengladbach als de ideale opvolger van Victor Valdés, die voor Manchester United koos, maar een vaste stek kon hij niet afdwingen. Claudio Bravo krijgt de voorkeur in het doel bij de Catalanen.

Eerder deze week zei Ter Stegen in een interview dat hij tijdens de competitiematchen wil spelen: "Nu rekent de coach enkel op mij voor de beker en tijdens de Champions League, dat is niet voldoende vind ik. Ook al is Bravo een uitstekende keeper, ik wil ook de 'La Liga' spelen."

Nu wil Brendan Rodgers een poging ondernemen om Ter Stegen te huren om meer concurrentie te hebben voor Mignolet en Brad Jones.
Het is nog niet duidelijk of FC Barcelona zijn keeper zal laten gaan aangezien trainer Luis Enrique wel degelijk rekent op hem tijden de Copa de Rey en sommige Europese matchen.