Refaelov verklaart openlijk de liefde voor zijn coach
"Zonder Michel Preud'homme was ik al lang vertrokken"

Refaelov verklaart openlijk de liefde voor zijn coach

25-01-2015 12:06

Sinds de terugkeer van Michel Preud'homme herleeft Club Brugge. Een echte prijs zat er nog niet in, maar daar kan dit jaar wel eens verandering in komen. De Bruggelingen zitten op titelkoers. Iedereen wil deel uitmaken van het team dat sinds 2005 nog eens de titel kan pakken.

Lior Refaelov is er zo eentje. De Israelische sterkhouder van Club Brugge wil koste pronken met de hoofdprijs. Hij laat er zelfs enkele lucratieve deals voor schieten. “Anderhalf jaar geleden was er sprake van Engeland of Duitsland. Afgelopen zomer meldde het Spaanse Elche zich”, zegt hij in Fan.
“Ik ben niet naar Elche gegaan omdat het voorgestelde loon te laag was. Ik heb ook geen zin om ergens tegen de degradatie te gaan vechten.”

Er is maar één factor dat Refaelov in Brugge houdt, zijn coach Michel Preud'homme. “De titel hangt dit jaar in de lucht. Dat voel ik aan alles. Eens mijn doel bereikt is, kunnen we zien wat de beste oplossing is. Ik wil niet weg voor ik kampioen ben geworden. Eerlijk gezegd, ik werk graag met Michel Preud’homme. Ik ga daar niet flauw over doen, zonder hem was ik allicht vorige zomer vertrokken.”