Cercle-verdediger hoopt op een transfer naar het buitenland
"Een carrière in het buitenland sluit ik niet uit"

Cercle-verdediger hoopt op een transfer naar het buitenland

25-01-2015 11:15

Hans Cornelis denkt nog niet aan uitbollen. De 32-jarige verdediger van Cercle Brugge is na dit seizoen einde contract, maar wil nog graag doorgaan als voetballer. Cornelis speelt ondertussen al zes jaar voor de Vereniging. Zijn Club-verleden maakte het Cornelis aanvankelijk niet gemakkelijk.

In Het Laatste Nieuws kijkt Cornelis even terug op de woelige beginperiode bij Cercle. Hij ruilde KRC Genk in voor Cercle Brugge. De supporters waren zijn Club-verleden echter nog niet helemaal vergeten.
"Toen ik hier aankwam, hingen er op het trainingsveld spandoeken met verwensingen, maar dat is snel voorbij gegaan", laat Cornelis weten in Het Laatste Nieuws. "Het belangrijkste is dat je presteert, ondanks je verleden. Ik voel me hier enorm gewaardeerd door de supporters en dat geldt ook andersom. Hopelijk kan ik ook volgend seizoen voor Cercle spelen."

Cornelis heeft een aflopend contract. Waar zijn toekomst ligt, weet hij nog niet. "In het begin van het seizoen was ik veel bezig met een contractverlenging, maar nu denk ik er niet meer aan. Ik zie wel waar de toekomst ligt. Cercle is sowieso mijn eerste keuze, maar ik zeg geen neen tegen het buitenland. Ik heb altijd in België gevoetbald en zou graag nog eens in een ander land aan de slag gaan."