Verlosser Bale over rode kaart: 'Ook zonder Ronaldo gaat alles gewoon door'
Welshman schiet Real naar drie punten vanaf penaltystip

Verlosser Bale over rode kaart: 'Ook zonder Ronaldo gaat alles gewoon door'

25-01-2015 10:32

Gareth Bale was zaterdag vanaf de penaltystip verantwoordelijk voor de zege van Real Madrid op Cordoba (1-2). Ondanks de zege was er weinig reden tot blijdschap bij de Spaanse topclub door de rode kaart van Cristiano Ronaldo en de daarbij behorende nog op te leggen schorsing. De Welshman denkt echter dat de club ook zonder hun sterspeler in staat moet zijn om goede resultaten te behalen.

"Het was een lastig duel. Het veld was niet best, maar daar had ook de tegenstander last van. Men maakte het ons erg moeilijk, soms heb je van deze wedstrijden maar gelukkig wisten we deze te winnen", aldus Bale na afloop van de wedstrijd in en tegen Cordoba (1-2) tegenover de Spaanse journalisten.

Ronaldo moest vanwege een rode kaart vroegtijdig het speelveld verlaten. Bale miste naar zijn zeggen het incident rondom de Portugees. "De rode kaart was een teleurstelling. Ik heb niet gezien wat er gebeurde dus kan ik er verder ook niets over zeggen. De selectie is groot genoeg. Het elftal heeft ook wedstrijden zonder hem gespeeld en toen ging ook alles gewoon door."