Engelse club wil vertrek van Ajax-target vermijden: Hebben open dialoog gehad
Jeugdinternational maakt stormachtige ontwikkeling door

Engelse club wil vertrek van Ajax-target vermijden: "Hebben open dialoog gehad"

22-12-2014 21:01
1

Ajax hoeft tijdens de komende transferperiode geen aandacht te besteden aan Danny Ings. De jeugdinternational van Engeland staat naar verluidt op het verlanglijstje van de landskampioen, maar Burnley wil niets weten van een transfer.

Ings (22) werd vorig seizoen verkozen tot de beste speler van het Championship en heeft dit seizoen aangetoond ook in de Premier League goed mee te kunnen. Zijn contract loopt ondertussen af en Burnley heeft vooralsnog geen akkoord weten te bereiken omtrent verlenging. Dat is voor clubs als Ajax extra interessant, maar manager Sean Dyche kan er alleen maar om lachen.

"Zorgen heb ik absoluut niet. Die vraag hoor ik nu al twee jaar", aldus Dyche in gesprek met talkSPORT. "Het bestuur is naar buiten gekomen door te stellen dat hij nergens naartoe gaat en als manager ben ik daar blij mee. We hebben een open dialoog gehad met hem en zijn zaakwaarnemer. Dit is gewoon de realiteit van de situatie."

"De club heeft kenbaar gemaakt hoeveel waarde de spelers vertegenwoordigen en we zitten in een goede financiële situatie, omdat we weinig hebben gespendeerd. We denken juist aan het uitbreiden van de selectie", aldus de manager.