Fysieke kracht van “titelkandidaat” Club Brugge kan Degryse wel bekoren
Degryse denkt dat Club Brugge titelkandidaat wordt

Fysieke kracht van “titelkandidaat” Club Brugge kan Degryse wel bekoren

22-12-2014 20:50

Volgens Marc Degryse is het duidelijk wie de nieuwe kampioen dit seizoen zal worden. Volgens hem is zijn ex-ploeg de grootse titelkandidaat, mede dankzij het fysieke vermogen van blauw-zwart.

"Wat mij opvalt, is de fysieke kracht van Club Brugge. Zelfs de technische spelers – Lior Refaelov en Felipe Gedoz bijvoorbeeld - slagen er in de 85ste minuut nog steeds in om acties te ondernemen. Ik zie geen vermoeidheid bij dit Club Brugge en dat is een enorm pluspunt", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Als de resultaten en het spel goed zijn, voel je je benen natuurlijk een pak minder, maar het is toch het bewijs dat de rotatie van Michel Preud'homme werkt", aldus Degryse.

"Bovendien is de drive om te winnen enorm groot. Rechtsachter Meunier vond ik opnieuw een prima wedstrijd spelen. Als hij oprukt, duwt hij de tegenstander achteruit. Op het middenveld vormden Simons en Vormer letterlijk het brein van de ploeg en offensief drukten Refaelov en Gedoz nog maar eens hun stempel. Voor mij blijft Club Brugge daarom de grootste titelkandidaat."