Nieuwe 'voeding' voor Real stilt honger nog niet: Ronaldo is gewoon de allerbeste
Portugees maakt fantastisch jaar door

Nieuwe 'voeding' voor Real stilt honger nog niet: "Ronaldo is gewoon de allerbeste"

22-12-2014 20:27

Real Madrid-preses Florentino Perez rekent op prolongatie van de Gouden Bal voor Cristiano Ronaldo. In diens optiek kan niemand tippen aan de inbreng van de Portugees, ook niet Lionel Messi (FC Barcelona) en Manuel Neuer (Bayern München).

"Ronaldo is duidelijk de meest complete speler. Niet alleen op basis van hetgeen hij heeft gepresteerd, maar vooral omdat hij gewoon de allerbeste is", verklaarde Perez maandag tijdens een bezoek aan Panama. Dit seizoen nam de aanvaller van Real al 25 competitiedoelpunten voor zijn rekening.

De blinkende vorm van Ronaldo gaat hand in hand met de prestaties van Real. De Spaanse topclub won dit kalenderjaar zowel de nationale beker, de Champions League als de wereldbeker. "Deze inzet heeft niet alleen een trofee opgeleverd, maar is ook voeding voor de status van Real Madrid."

"Wereldwijd maakt dit succes een punt, vooral richting kinderen. Het shirt en het prestige van deze club stond op het spel, maar we hebben dit omgezet in waarden en hopen mensen te blijven imponeren", aldus Perez.