Vanaken verklapt zijn droomploeg: Ik was als kind al een grote fan van hen
Kandidaat voor de Gouden Schoen heeft grote dromen

Vanaken verklapt zijn droomploeg: "Ik was als kind al een grote fan van hen"

22-12-2014 16:28

Hans Vanaken werd in het afgelopen verschillende keren gelinkt aan Club Brugge, maar is niet kwaad dat Lokeren hem niet laat gaan: "Dat is hun goed recht", laat hij weten aan TV Limburg. Over het kanaal is er echter wel een ploeg waar hij alles voor zou laten vallen.

De overgang van Vanaken naar Club Brugge is een erg moeilijke bevalling, maar de jonge Limburger laat zich niet gek maken door de transfersoap: "Ze hebben twee keer een bod gedaan, maar het is het goed recht van Lokeren om dat te weigeren. Of ik in de winter vertrek? Goh, dat hangt ervan af. Als Lokeren zegt ja ga maar, dan is alles mogelijk. Maar ik ben hier totaal niet ongelukkig", klinkt het minzaam.

Als kind was Hans Vanaken al een enorme fan van Arsenal. The Gunners hebben de laatste jaren geen prijzen meer gehaald en zijn onder het bewind van Arsène Wenger een beetje de running gag van de Premier League geworden, maar dat heeft Vanaken's liefde niet bekoeld. "Van toen ik klein was, keek ik al op naar Arsenal. Ik heb daar altijd een grote liefde voor gehad. Als ik daar ooit zou kunnen spelen, zou dat een droom zijn die uitkomt."