Chelsea is geweldig, dus ik sluit niet uit dat het dit seizoen al gebeurt
"Maar het kan ook nog vijf jaar duren"

"Chelsea is geweldig, dus ik sluit niet uit dat het dit seizoen al gebeurt"

22-12-2014 09:54
4

Cesc Fabregas verlangt naar het winnen van de Champions League. De middenvelder won in zijn loopbaan meerdere prijzen, maar het miljoenenbal prijkt nog niet op het cv van de Spaans international.

"De Champions League is de competitie die ik nog steeds een keer moet winnen", vertelt Fabregas op de website van de UEFA. "Het zal voor een enorme voldoening zorgen als ik dat toernooi weet te winnen. We hebben een geweldig team, dus ik sluit niet uit dat het dit seizoen al gebeurt, maar het kan ook nog vijf jaar duren. Javier Zanetti won de Champions League pas voor het eerst toen hij 36 was."

In 2006 speelde Fabregas al eens de finale van het Europese toernooi, alleen toen greep de Spanjaard met Arsenal tegen Barcelona (2-1) naast het eremetaal. Afgelopen zomer maakte Fabregas de overstap van FC Barcelona naar Chelsea. "Na de eerste gesprekken heb ik alles voor mezelf op papier gezet en kwam ik tot de conclusie dat het wel een erg goed team was. Daarom heb ik gekozen voor een transfer naar Stamford Bridge."