Ambitieuze middenvelder laat in zijn kaarten kijken voor transferwinter
Toptalent legt zijn focus op de titelstrijd

Ambitieuze middenvelder laat in zijn kaarten kijken voor transferwinter

21-12-2014 22:16

Dennis Praet is nog maar 20, maar toch is hij bij Anderlecht al de speler waar iedereen naar kijkt. Van hem moeten de ideeën komen, en dat is ook topclubs uit het buitenland niet ontgaan. Ze hoeven binnenkort echter nog niet aan te kloppen ten huize Praet.

Dennis Praet wordt onder andere gelinkt aan Italiaanse landskampioen Juventus, maar hij denkt er nog niet aan om richting Serie A te trekken: "Of ik na kerst vertrek? Daar is nul procent kans op. Dat is geen optie voor mij. Voor volgend seizoen zal het een ander verhaal zijn", geeft hij ook al inzicht in zijn toekomst.

Volgens zijn manager heeft hij niet veel meer te leren hier in België, maar Praet zelf is het daar niet mee eens. Eer hij vertrekt wilt hij nog wat prijzen meepikken. "Dit seizoen hoop ik vooral de Beker van België en de titel nog binnen te halen. Maar ook in Europa hoop ik mij verder in de kijker te spelen Ik hoop natuurlijk ook dat ik de Gouden Schoen win, maar ook Silvio Proto kende alweer een sterk jaar. En Hans Vanaken is gewoon een fenomeen. Bovendien heeft hij al vele stemmen geronseld in de eerste stemronde." Kortom: Praet wil in België alles winnen wat er te winnen valt eer hij in het buitenland zijn krabbel zet, een opluchting voor het paars-witte kamp.