Radeloze manager weet het even niet: Welke speler wil er nu naar ons komen?
Wel boter bij de vis voor woedende supporters

Radeloze manager weet het even niet: "Welke speler wil er nu naar ons komen?"

21-12-2014 12:31

Lierse verloor zaterdagavond met pijnlijke 6-0 cijfers van een oppermachtig Charleroi en sloeg een beetje in paniek. Technisch directeur Tomasz Radzinski had het zelfs nu al, nog voor de winterstop, over de Play-Off 3. Na 25 nieuwe namen en een trainerswissel staat het nochtans relatief rijke Lierse nog lang niet op de rails.

Alleen al in 2014 kocht Lierse zowat een hele nieuwe kern bijeen: niet alle 25 spelers zullen gehaald zijn om meteen te renderen, maar het niveau dat nu op het veld te zien is kan niet door de beugel. Radzinski wil dan ook een oplossing, en weet er maar eentje. Hij wil nog meer kopen: "De moeilijkste opdracht zal nu zijn om spelers te vinden. Wie gaat dit Lierse nog willen versterken? Dat is de vraag."

De spelers die er nu zijn hebben volgens Radzinski vooral een verkeerde mentaliteit: "Dit is een regelrechte blamage. Dit is geen manier om je job te doen. Voetbal is geen hobby, maar sommige spelers denken blijkbaar van wel. Ik bied mijn excuses aan aan de fans en de mensen die ons betalen.". Kortom: er gaan weer heel wat spelers komen en gaan in de winterstop.

Die fans die moeten betalen krijgen overigens wel een kleine "traktatie" van de spelersgroep. Ze krijgen het geld dat ze voor hun tickets betaalden terug, maar dat zal gezien de huidige situatie maar een pleister op een houten been zijn.