Eerste doelpunt van Molenberghs zorgt voor punt: “Goal viel echt uit het niks”
Molenberghs maakt zijn eerste van het seizoen voor Westerlo

Eerste doelpunt van Molenberghs zorgt voor punt: “Goal viel echt uit het niks”

21-12-2014 07:18

Westerlo met tien man kon in eigen huis een puntje sprokkelen tegen een sterk KV Mechelen. Jarno Molenberghs zorgde met zijn eerste treffer van het seizoen voor een onverhoopt punt.

"Dat doelpunt viel uit het niks. Ik dacht, ik trap gewoon en de bal ging mooi in de hoek. Daarna konden we opgelucht ademhalen", zei Molenberghs na afloop van de wedstrijd aan Sporza. "Al bij al zijn we zeker blij met een punt. KVM had het meeste balbezit, maar wij waren toch soms gevaarlijk op de counter. Ik liet nog een kans liggen en ook Jens Cools was nog dicht bij een goal."

Opvallend was het aantal namen op het wedstrijdblad bij Westerlo. De Kemphanen hadden maar zestien beschikbare namen. "Misschien snakken we wel naar de winterstop. Als je maar 16 spelers hebt, dan weet je dat we problemen hebben met geblesseerden."

Westerlo sluit zijn kalenderjaar af tegen Westerlo, al hoopt men niet op veel puntengewin tegen paars-wit. “Ik ga vooral genieten van die wedstrijd. Er is altijd veel ambiance en er zijn veel supporters. Voor een speler is dat het mooiste wat je kan meemaken."