Zulte Waregem doet prima zaak in het klassement met zege tegen Moeskroen
Zulte Waregem wint van Moeskroen

20-12-2014 22:30

Zulte Waregem lijkt nu helemaal uit de degradatienood gekropen te zijn. De West-Vlamingen versloegen met waar vechtersvoetbal Moeskroen-Péruwelz en wonnen met 0-1.

Na de verloren bekerwedstrijd tegen Anderlecht zette Zulte Waregem alles op de competitie en dat lijkt te lukken. Moeskroen begon wel het beste aan de wedstrijd, maar vergat te scoren. Zulte herstelde het evenwicht en werd vijf minuten voor de rust beland met een doelpunt van Chuks Aneke.

Essevee kwam het best uit de kleedkamer, maar Moeskroen ging op zoek naar de gelijkmaker. Behalve een kopbal van Jeanvier kwam het echter niet tot een grote kans. Zulte Waregem kon af en toe nog tegenprikken via een counter. In de slotfase pakte Mendy nog een tweede gele kaart. Ook Boli mocht vroegtijdig naar de kleedkamers voor een slag richting Plet.