McLeish heeft goede moed voor topper tegen Club: “Ze zijn niet onaantastbaar”
McLeish wil punten pakken tegen Club Brugge

McLeish heeft goede moed voor topper tegen Club: “Ze zijn niet onaantastbaar”

19-12-2014 23:37

KRC Genk reist zondag naar koploper Club Brugge en hoopt de sterke reeks van de West-Vlamingen te kunnen beëindigen. De Schotse coach van Genk weet dat het geen makkelijke klus zal worden in het Jan Breydelstadion.

"Brugge heeft al sinds augustus niet meer verloren maar wij hebben toch ook gezien dat andere ploegen kansen gehad hebben tegen hen. Ze zijn niet onaantastbaar”, vertelt hij op de webstek van de club.

"Kijk maar naar hun wedstrijd van afgelopen woensdag tegen KV Mechelen. Wij moeten erin geloven. Het verlies van Vazquez zal hen ongetwijfeld parten spelen maar zij hebben volk genoeg om hem te vervangen zonder aan kwaliteit in te boeten."

"Wij mogen zeker niet te slap aan de wedstrijd beginnen. Zij scoren dikwijls uit stilstaande fases, dus daar zullen we voor moeten uitkijken. Goed dat wij met Kara iemand met atletisch vermogen terug hebben in het hart van de verdediging," aldus McLeish.

Selectie:

Bizot, Kara, Vrijsen, Mboyo, Kage, Zarandia, Polizzi, Anele, Cavric, Buffel, Milinkovic, Cissé, Verbiest, Köteles, Kabasele, Jackers, Schrijvers, Gerkens, Walsh, Castagne en Okriashvili.