Mechelen kan voor het eerst in maanden een beroep doen op nieuwe aanwinst
Naessens keert terug in de selectie

Mechelen kan voor het eerst in maanden een beroep doen op nieuwe aanwinst

19-12-2014 23:20

KV Mechelen kan na lang wachten terug een beroep doen op de diensten van Jens Naessens. De aanvaller stond zeven maanden aan de kant met een blessure, maar werd opnieuw geselecteerd voor de wedstrijd van zaterdag tegen Westerlo.

Naessens werd op de laatste dag van de zomertransferperiode aangetrokken van Zulte Waregem en was toen al geblesseerd. Bij KV Mechelen wisten ze dat ze lang moesten wachten op hun nieuwe aanwinst, maar hij lijkt nu terug klaar voor de strijd. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat hij komende zaterdag al speelminuten zal krijgen.

Hierdoor krijgt KVM-coach Aleksander Jankovic wel een nieuwe optie in de aanval. De coach moest het tot dusver doen met Dalibor Veselinovic en Jason Adesanya. Naessens moet voor de nodige versterking zorgen.

Selectie:

Naessenss Jens, Biebauw Wouter, Paulussen Laurens , De Witte Seth, Bateau Sheldon, Matthys Tim, Veselinovic Dalibor, Rits Mats, Adesanya Jason, Biset Maxime, Van Damme Joachim, Faidherbe Adrien, Claes Glenn, Cordaro Alessandro, Vanlerberghe Jordi, Minnaard Mauro, Kosanovic Milos, Obradovic Ivan, Cisse Ibrahima, Hanni Sofiane