Jonge rechtsachter van Lokeren wacht geduldig op zijn definitieve doorbraak
Corryn wacht op doorbraak bij Lokeren

Jonge rechtsachter van Lokeren wacht geduldig op zijn definitieve doorbraak

19-12-2014 22:54

Bij Lokeren klopt er al een tijdje een jonge jeugdspeler op de deur van de basiself. Alexander Corryn krijgt mondjesmaat meer en meer speelkansen en lijkt in de toekomst een vervanger van Giorgos Galitsios te kunnen worden.

Toch is Corryn niet tevreden over zijn eerste seizoenshelft. "Ik heb geen goede eerste seizoenshelft achter de rug. Ik was behoorlijk lang geblesseerd aan de rug, had bovendien wat problemen met de gezondheid en kwam zo niet aan ernstig trainen toe, laat staan spelen."

"De problemen zijn nog niet helemaal weg, maar het gaat zeker de goede kant uit. Ik hoop op een goede tweede seizoenshelft", vertelt hij op de website van Lokeren.

Concurrentie

De rechtsachter moet opboksen tegen de concurrentie van Galitsios en Dennis Odoi. "Dat is zonder meer moeilijk want dat zijn twee klassespelers. En dan is er ook nog Arthur Henrique, die nu ook bijna terug is uit blessure. Maar goed, dat is nu eenmaal het voetbal: je moet omkunnen met concurrentie. Die maakt je beter. Maar het spreekt voor zich dat je liever speelt dan op de bank zit."