Preud'homme geeft Vanaken-droom op: “Hij is geen optie meer voor ons”
Transfer van Vanaken lijkt onmogelijk geworden

Preud'homme geeft Vanaken-droom op: “Hij is geen optie meer voor ons”

19-12-2014 22:18

Hans Vanaken zag in augustus een transfer naar blauw-zwart in rook opgaan. Zowel Vanaken als Club Brugge zagen een overgang wel zitten, maar Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht vroeg volgens de West-Vlamingen teveel geld. Ook nu lijkt een transfer ver weg te zijn.

"Ik vrees dat Vanaken eventjes geen optie meer voor ons is. Ons bod in de zomer was onvoldoende", vertelt de coach op de wekelijkse persbabbel. Hij geeft een transfer in de toekomst wel nog niet op. "Ik hoop dat onze wegen op een dag wel zullen kruisen."

Te vroeg

Vanaken ligt tot 2017 onder contract bij Sporting Lokeren. Hij kon in de zomerperiode al naar Hull City, maar acht een transfer naar een buitenlandse club zelf te vroeg.

"Ik denk inderdaad nog steeds dat Club de beste volgende stap in mijn carrière is. Afgelopen zomer was er interesse van enkele buitenlandse clubs, maar ik wil eerst hier met de druk van een topclub leren omgaan. Enkele maanden geleden vroeg Lokeren te veel voor me, het is goed mogelijk dat het nu opnieuw gebeurt", klonk het in Het Nieuwsblad.