Witte rook op Jan Breydel: Vazquez neemt een besluit over zijn toekomst
Lange onderhandelingen kennen eindelijk climax

Witte rook op Jan Breydel: Vazquez neemt een besluit over zijn toekomst

19-12-2014 09:58

Victor Vazquez is een maand out met een letsel aan de meniscus, maar toch valt er vrijdag ook goed nieuws over Vazquez te rapen bij Club Brugge. De Spanjaard heeft eindelijk zijn krabbel gezet onder een nieuw contract, dat hem tot 2018 aan blauw-zwart bindt.

De tekenen waren eerder op de dag al heel gunstig. Zaakwaarnemer Horacio Gaggioli, de man van de uitspraak "Barcelona is voor Vazquez niet te hoog gegrepen", verblijft al een tijdje in en rond Jan Breydel en ook Bart Verhaeghe had zijn benen al onder tafel geschoven. Alles wees erop dat een ontknoping nabij was, en nu heeft Club Brugge dat ook officieel gecommuniceerd.

Het vorige contract van de Catalaan liep maar tot 2016, nu heeft hij dus twee jaar verlengd zodat Club Brugge nog een mooie transfersom kan opstrijken bij een eventueel vertrek. Vazquez had naar eigen zeggen mogelijkheden in Italië, Spanje en zelfs de VS, maar de 28-jarige middenvelder zet zijn droomtransfer dus nog even on hold. Gezien zijn leeftijd is het moeilijk te geloven dat hij echt tot 2018 bij Club blijft, daarvoor zal de lokroep van grotere competities waarschijnlijk toch te groot zijn.