Hyperambitieuze Rode Duivel is duidelijk niet bang om hoog te mikken
Titel is geen utopie in de ogen van Marokkaanse Belg

Hyperambitieuze Rode Duivel is duidelijk niet bang om hoog te mikken

19-12-2014 09:04

Marouane Fellaini vindt na een stroom van kritiek vorig seizoen nu eindelijk langzaam zijn draai bij Manchester United. Hij mag veel spelen van coach Louis Van Gaal en won ondertussen al zes wedstrijden op een rij. De titel is volgens hem niet onmogelijk.

Na het desastreuze begin van Manchester United onder Van Gaal werd het woord titel niet meer in de mond genomen, maar een 18 op 18 heeft de zaken veranderd. De kloof met Chelsea is nog steeds acht punten, maar Fellaini gooit de handdoek nog niet: "Het is een beetje vroeg om de praten over de titel want we zijn nog steeds aan het bouwen en het is pas december, maar met elke wedstrijd die we winnen groeit ons geloof", zegt hij aan The Times.

Van Gaal lijkt het team in tegenstelling tot voorganger David Moyes op de rails te krijgen. Wat was nu eigenlijk het probleem voor hem vorig seizoen? "Het hele team speelde niet goed, maar ik kreeg alle kritiek omdat ik de speler was die Moyes had meegebracht. Ik heb daarmee moeten omgaan en ben nu veel zelfzekerder. Bovendien heb ik ook geen last meer van blessures".