Mannaert wil verdediger laten bijtekenen, maar topclub gooit roet in het eten
Contractonderhandelingen zullen niet van een leien dakje gaan

Mannaert wil verdediger laten bijtekenen, maar topclub gooit roet in het eten

19-12-2014 08:16

De prestaties van Thomas Meunier ontgaan dit seizoen niemand, ook geen buitenlandse scouts. Er wordt al vaak gesproken over buitenlandse interesse in de Brugse rechtsachter, maar nog nooit was die zo concreet als nu.

Napoli wil de verdediger er heel graag bij, maar Club Brugge-manager Vincent Mannaert zegt dat er nog geen onderhandelingen zijn opgestart. Dat geeft hem natuurlijk de tijd om zelf met Meunier te praten over een nieuw contract. Zijn huidige contract loopt maar tot 2016.

De lokroep van de Serie A kan geen enkele speler echt negeren, maar toch weet Mannaert dat hij zelf wat kan aanbieden aan zijn steunpilaar. Club Brugge ligt voor het eerst in jaren nog eens in pole position voor de titel en het is dus mogelijk dat Meunier binnenkort eindelijk zijn Champions League-debuut kan maken. Van de andere kant: bij Napoli heeft hij daar misschien wel even veel kans op. Hoe het ook zij, Mannaert heeft er nog altijd vertrouwen in: "We verwachten dat hij gewoon bijtekent. De onderhandelingen lopen wel al zes maanden", laat hij weten aan Het Laatste Nieuws