Cercle-coach: Dit resultaat is zeker niet slecht met het oog op de terugwedstrijd
Arnar Vidarsson is tevreden met de prestatie van zijn team in de beker

Cercle-coach: "Dit resultaat is zeker niet slecht met het oog op de terugwedstrijd"

18-12-2014 10:28

Cercle Brugge scoorde gisteren in de kwartfinale van de beker van België tegen Charleroi een belangrijk uitdoelpunt. Dat maakt de terugwedstrijd in januari nog heel erg spannend. "Wij hebben de uitgangspositie om het af te ronden."

De wedstrijd had twee gezichten. In de eerste helft was Cercle de betere ploeg maar komen ze toch 2-0 achter. In de tweede helft had Charleroi meer overwicht maar konden de zebra's niet scoren. "We hebben natuurlijk verloren, maar ik ben wel zeer tevreden over ons spel voor de rust. Het was echt genieten", zei Cercle-coach Vidarsson achteraf tegen Sporza

"We hadden wel één of twee van die kansjes moeten afmaken. Plots stond het dan 2-0. Ik geloofde het zelf niet goed. Gelukkig maken we nog de aansluitingstreffer. De tweede helft was het vechten, voor beide ploegen."

De aansluitingstreffer van Smolders geeft de Bruggelingen nu een pak hoop. "Dit resultaat is zeker niet slecht met het oog op de terugwedstrijd in januari. Wij hebben de uitgangspositie om het af te ronden, al zal Charleroi ook niet ontevreden zijn."