Charleroi-coach baalt van tegendoelpunt: Resultaat geeft geen zekerheid
Felice Mazzu won wel, maar is op zijn hoede

Charleroi-coach baalt van tegendoelpunt: "Resultaat geeft geen zekerheid"

18-12-2014 09:33

Charleroi haalde het thuis met 2-1 van Cercle Brugge in de kwartfinale van de beker van België. Een gevaarlijke uitgangspositie, merkte ook Charleroi-coach Felice Mazzu op. "In de eerste helft misten we wat frisheid."

Het zag er goed uit voor Charleroi met de vroege 2-0 voorsprong. Na de 2-1 ging Charleroi naar zijn derde doelpunt op zoek maar vond het niet. "Langs de ene kant ben je blij met deze winst, Cercle is toch een degelijk elftal, maar langs de andere kant geeft dit resultaat ons geen zekerheid", wist Mazzu na de wedstrijd voor de camera van Sporza.

Vooral over de tweede helft was hij erg te spreken, ook al liet zijn ploeg het scoren na de rust na. "We misten in de eerste helft misschien wat frisheid. Mijn bankzitters hebben bijzonder goed gepresteerd. Diandy en Coulibaly maakten het verschil."

Het tegendoelpunt kan dodelijk zijn voor Charleroi in de terugmatch, Mazzu is op zijn hoede. "We zullen de terugwedstrijd heel goed moeten voorbereiden. We gaan naar Brugge om minstens één keer te scoren. Zij moeten natuurlijk ook nog winnen om door te stoten. 2-1 is een gevaarlijk resultaat."