De topper tussen Club Brugge en Anderlecht is al begonnen op Twitter
Kljestan jent Tom De Sutter en Mat Ryan

De topper tussen Club Brugge en Anderlecht is al begonnen op Twitter

28-11-2014 14:10

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma en dat belooft een bitsige strijd te worden. De twee titelkandidaten kunnen de eerste plek van elkaar overnemen en beloven dan ook oorlog te voeren. Sacha Kljestan is alvast klaar voor de strijd.

Donderdagavond toonde Mathew Ryan tegen Torino dat hij in de vorm van zijn leven zit en hield hij de Italianen tot een gelijkspel. Zijn ploegmaats waren duidelijk tevreden over zijn prestatie en gaven hem niets dan lof.

Onder meer De Sutter was enorm tevreden met de wedstrijd van zijn doelman. "Geen slecht resultaat vanavond. Met speciale dank aan Mat Ryan", klonk het op Twitter.

Kljestan, de middenvelder van Anderlecht, wou duidelijk wat jennen en minimaliseerde de prestaties van Ryan op Twitter. "Jaja, niemand ligt er wakker van Tom. Ik zie jou zondag!"

Sacha Kljestan start mogelijk aan de wedstrijd tegen Club Brugge. Recordaankoop Steven Defour is hoogst onzeker voor de topper en wordt vervangen door de Amerikaanse middenvelder.