'Chelsea trekt stoute schoenen aan met hoofdsponsor: bod op Messi verwacht'
Argentijn is naar verluidt niet helemaal tevreden in Camp Nou

'Chelsea trekt stoute schoenen aan met hoofdsponsor: bod op Messi verwacht'

28-11-2014 11:58
3

Lionel Messi brak de afgelopen dagen doelpuntenrecords in de Primera División en Champions League, maar de geruchten over een vertrek bij FC Barcelona houden aan. In Argentijnse media wordt de superster gelinkt aan Chelsea.

Messi loopt de laatste tijd weer met een glimlach over het veld, maar helemaal tevreden is hij naar verluidt niet met zijn huidige situatie bij Barça. De geruchtenmolen rond de Argentijn draait daardoor op volle toeren, met Chelsea als nieuwste kandidaat om hem over te nemen voor een megabedrag.

De Londense club, waar José Mourinho aan het roer staat, is volgens Direct TV om meerdere redenen een interessante keuze voor Messi. De Argentijn komt in een absoluut topteam terecht, zijn zoon Thiago wordt de beste educatie gegarandeerd én het zou sponsor Adidas goed uitkomen. Het Duitse merk is bereid een flink deel van de transfersom voor zijn rekening te nemen als Chelsea, ook gesponsord door Adidas, de interesse wil concretiseren.

Het is onbekend voor welk bedrag Messi eventueel beschikbaar is. In het contract van de Argentijn zou een gelimiteerde transfersom van 250 miljoen euro staan.