Ik heb ze 1.000 keer met hun neus op de feiten gedrukt, maar ze pikken het niet op
Standard-coach Ivan Vukomanovic is furieus na de Europese uitschakeling

"Ik heb ze 1.000 keer met hun neus op de feiten gedrukt, maar ze pikken het niet op"

28-11-2014 09:47

Standard ging donderdag roemloos ten onder met 2-0 tegen het Kroatische Rijeka en is Europees al zeker uitgeschakeld. Standard-coach Ivan Vukomanovic reageerde furieus en gepikeerd na de wedstrijd. "Die individuele fouten moeten er echt eens uit", zei hij aan Het Nieuwsblad.

De zesde wedstrijd tegen Feyenoord wordt een maat voor niets voor de Rouches, die al zeker zijn uitgeschakeld. Vukomanovic was niet mals voor zijn spelers. "We waren veel te naïef en dat heeft Rijeka ijskoud afgestraft. Die individuele fouten moeten er echt eens uit. Sommigen zullen nu maar eens de waarheid onder ogen moeten zien. Ik heb ze 1.000 keer met hun neus op de feiten gedrukt, maar ze pikken het niet op."

Dino Arslanagic, die al vroeg in de wedstrijd rood pakte na een penaltyfout, stak na de match de hand in eigen boezem. "Misschien had ik hem gewoon beter laten trappen zonder die fout te maken. Thuram had die bal nog kunnen stoppen. En zelfs al ging hij erin, met elf hadden we nog een goede kans gehad om wat aan die achterstand te doen."