Is deze laatste blunder dan de druppel die de emmer echt doet overlopen?
Oud-spelers eisen dat hij vervangen wordt

Is deze laatste blunder dan de druppel die de emmer echt doet overlopen?

27-11-2014 08:35

Simon Mignolet zit duidelijk net als zijn team Liverpool in een mindere periode. Ook gisteren in de uitwedstrijd tegen het bescheiden Ludogorets (2-2) maakte hij weer geen goede beurt. Hoe zeker is hij nog van zijn basisplaats?

Oud-speler Jamie Carragher nam geen blad voor de mond: "Het is nu gewoon beter voor hem om even plaats te ruimen voor iemand anders". Van de andere kant snapt hij wel waarom hij in het team blijft: "Reservekeeper Brad Jones is natuurlijk niet beter".

Ook Martin Keown wil hem even niet in de ploeg zien: "Ze zeggen wel dat het geen grote fout is omdat de bal een vreemde bots maakt, maar dat ligt dan toch aan zijn voorbereiding die niet goed is? Het is gewoon een kanjer van een flater. Mignolet heeft sowieso altijd problemen met afstandsschoten".

De belangrijkste mening is natuurlijk die van coach Brendan Rodgers, en die spreekt andere taal: "Ik hoop gewoon dat het geen vertrouwensprobleem wordt voor hem. Het veld was zo slecht en hobbelig, dit kan al eens gebeuren". Misschien, maar bij de Rode Duivel gebeurt het de laatste tijd net iets te vaak om toeval te zijn.