Club geeft opnieuw centrale verdediger een kans op het hoogste niveau
Dario Van den Buijs is nieuwste talent die op de Brugse deur klopt

Club geeft opnieuw centrale verdediger een kans op het hoogste niveau

26-11-2014 23:59

Evenveel als Anderlecht aan zijn aanvallende raspaardjes zal Club Brugge niet er niet aan verdienen, maar de West-Vlamingen hebben stilaan een patent op talentrijke verdedigers.

Voor de uitwedstrijd tegen Torino kon Michel Preud'homme opnieuw een tiener gelukkig maken. De 19-jarige Dario Van den Buijs zit voor het eerst in de kern. "De verrassing was zeer groot toen ik gisteren na de training mijn naam bij de lijst van de geselecteerden zag staan", zei Van den Buijs op de website van Club. "Een profcontract als A-kernspeler mogen tekenen, was enkele maanden (begin september, nvdr.) geleden al een geweldige ervaring. Met deze selectie erbovenop smaakt dat toetje nog eens zo lekker."

"Ik besef natuurlijk ook wel dat een basisplaats tegen Torino voor mij niet zal gereserveerd worden", is de jongeling realistisch. "Zelfs voor een plaatsje op de bank lijkt het me nog te vroeg, maar straks de training en de aanloop naar de wedstrijd kunnen meemaken, zal voor mij al een geweldige ervaring zijn. Niemand kan me dat nog afnemen."