Rodgers boort hoop Liverpool-fans de grond in: 'Daar gaan we niet naar kijken'
Rodgers heeft geen behoefte aan nieuwe spelers

Rodgers boort hoop Liverpool-fans de grond in: 'Daar gaan we niet naar kijken'

26-11-2014 13:25
2

Hoewel Liverpool al vier wedstrijden op rij verloor en twaalfde staat in de Premier League, heeft Brendan Rodgers geen behoefte aan nieuwe spelers. De coach gaat in de winterstop de transfermarkt dan ook niet op.

Liverpool verloor met Luis Suarez een internationale topspeler, maar haalde onder meer Mario Balotelli, Adam Lallana, Dejan Lovren en vele andere spelers binnen. Het heeft weinig geholpen, want slechts vier punten scheiden The Reds nu van een degradatieplek. "Nieuwe spelers halen is niet iets waar ik op mik", aldus Rodgers tegenover Engelse media. "Ik vind het belangrijk om daar niet al te veel naar te kijken. We moeten leren van onze nederlagen en hier een resultaat boeken", doelt de coach op de uitwedstrijd in het kader van de Champions League tegen Ludogorets van woensdagavond.

Hij hoopt met een goed resultaat voor de ommekeer te zorgen. Liverpool staat momenteel derde in de poule met drie punten en zal moeten winnen om überhaupt nog kans te maken op overwintering in de Champions League. "Soms heb je maar één wedstrijd nodig om een heel seizoen te doen veranderen", weet Rodgers. "We moeten erin geloven dat het kan gebeuren, ook al speelden we absoluut onder ons niveau. Als trainer moet ik ervoor zorgen dat de groep weer vertrouwen krijgt en gaat presteren. Deze wedstrijd is weer een mogelijkheid om dat te bereiken."