Gedrag van kleuterschool in Anderlecht is “kinderlijk en ontolereerbaar”
Spelers van Anderlecht krijgen kritiek te slikken

Gedrag van kleuterschool in Anderlecht is “kinderlijk en ontolereerbaar”

24-11-2014 22:50

Anderlecht zette hun slechte vorm voort door een slechte prestatie neer te zetten tegen Charleroi. Anthony Vanden Borre was heel kritisch over de ploeg, maar volgens analist Marc Degryse moet hij vooral naar zichzelf kijken.

"Hoe die zijn wedstrijd aanvatte, dat was echt slordig en nonchalant. Na de wedstrijd zei hij zelf dat ze speelden als dikkenekken. Dan moet hij vooral voor de spiegel gaan staan", vertelt Degryse op Extra Time.

Ook Jan Mulder was kritisch over de houding van de Rode Duivel. "Dit is gewoon een slechte mentaliteit en wedstrijdinstelling. Ik snap wel dat de mensen van het openbaar vervoer staken. Misschien in hun geval terecht, maar met het salaris van Vanden Borre hoef je niet te staken."

Kleuterschool

Tijdens de wedstrijd was er nog een klein incident tussen Youri Tielemans en Aleksandar Mitrovic, die een vrije trap wou nemen. "Het is net de kleuterschool: 'Het is mijn bal, neen, ik had hem eerst van mama gekregen.' Dit is van een kinderlijk niveau", aldus de Nederlander.

Volgens Mulder ligt het probleem bij de trainer, Besnik Hasi. "Een klein beetje meer discipline in dat team is hoogst nodig. Hij is te slap tegenover Mitrovic, dit is ontolereerbaar."