Genk-coach blij met terugkeer en mentaliteit verloren zoon
"Vreest voor blessure van Gorius."

Genk-coach blij met terugkeer en mentaliteit verloren zoon

23-11-2014 21:51

Racing Genk verzoende zich met de fans op papier voor de wedstrijd en maakte dat op het veld compleet met een knappe 3-0-zege tegen KV Mechelen. Coach Alex McLeish was op alle vlakken tevreden.

"Onze eerste helft was trouwens allesbehalve makkerlijk, we wisten dat Mechelen een gevaarlijke klant was. Ze zijn sterk en goed georganiseerd. Maar de 1-0 net voor rust gaf ons veel vertrouwen", geef hij zijn visie over de wedstrijd mee.

Jonge spelers

"De jonge jongens deden het heel goed. Schrijvers speelde een echte topmatch", glunderde coach Alex McLeish. "Ook Okriashvili deed het goed. We weten dat hij kan voetballen, maar vooral zijn mentaliteit was uitstekend vandaag. Hij speelde in een ongewone rol op het middenveld en dacht daarbij ook voldoende verdedigend."

Die Georgiër maakte zijn terugkeer bij Racing Genk na het snelle uitvallen van Gorius. "Dat ziet er niet goed uit. Hij scheurde zijn dijspier. Morgen nemen we een scan, hopelijk is het niet te erg, maar hij mist sowieso de volgende wedstrijd", legt de trainer uit.