Brugse kapitein ondanks drie punten niet helemaal tevreden
Waarschuwt voor druk eindejaarsprogramma

Brugse kapitein ondanks drie punten niet helemaal tevreden

23-11-2014 20:51

Club Brugge won dan wel overtuigend met 4-2 van Waasland-Beveren. Heel tevreden was kapitein Timmy Simons niet na de wedstrijd.

De gemiste strafschop lag ook nog op de maag van de voormalige international. "Nee, ik was daar inderdaad niet gelukkig mee", zegt Simons. "Maar ik heb in Duitsland ook wel al eens een strafschop gemist, zodat het er hier ook wel eens moest van komen natuurlijk. Gelukkig had dat geen gevolgen voor onze overwinning, maar het is jammer dat we vanavond twee doelpunten tegen krijgen die duidelijk te vermijden waren. Zo zie je dat je op stilstaande fases altijd voorzichtig moet zijn. We waren nochtans op voorhand verwittigd, maar dat mocht dus niet baten."

"Ik denk dat we desondanks genoeg kansen kregen om onze 4-2 overwinning te kunnen wettigen", heeft hij toch ook positieve woorden over voor de prestatie van Club Brugge. "En dat we nu ook de leiding nemen is natuurlijk meegenomen, maar heel speciaal is dat natuurlijk ook niet want het seizoen is nog heel lang. Van nu tot eind december hebben we een zeer druk programma en het komt er nu voor ons op aan om de goede flow waarin we momenteel vertoeven nog een tijdje aan te houden. Hopelijk kunnen we nu ook op Torino een goed resultaat behalen, want die Europese opdracht is minstens even belangrijk als de volgende competitiewedstrijd op Anderlecht."