We moeten gewoon in de topzes geraken, en niet denken dat we kampioen gaan spelen
Denis Odoi kan zijn teleurstelling maar moeilijk verbergen

"We moeten gewoon in de topzes geraken, en niet denken dat we kampioen gaan spelen"

23-11-2014 10:41

Denis Odoi beleefde op verdedigend vlak een rustige avond. Ook de vleugelverdediger kon de aanvallende motor van Sporting Lokeren echter niet aanzwengelen, met een billijke 0-0 tegen Westerlo tot gevolg.

"We proberen thuis toch altijd de drie punten te halen en gezien het spelbeeld zijn we wel wat teleurgesteld in het resultaat", aldus Odoi tegen ARTHE TV. "Het was zeer moeilijk voetballen, want Westerlo speelt pure mandekking. Op offensief vlak waren we ook niet goed genoeg om het verschil te maken. Westerlo is geslaagd in zijn opzet, wij niet. We naderen wel één punt op Anderlecht, maar het hadden er drie moeten zijn", kijkt de verdediger toch nog naar boven.

"We speelden te traag van achteren uit, maar het probleem was dat we moeite hadden om de vrije man te vinden. We hebben wel een paar mogelijkheden gehad en in een wedstrijd als deze zijn die cruciaal. Het was te weinig vandaag. De stand? Wij moeten gewoon in de top-zes geraken en niet denken dat we kampioen gaan spelen. Ik weet niet wie dat denkt." Zijn ploeggenoot Koen Persoons had voor de wedstrijd nog geopperd dat Lokeren misschien zijn doelstelling naar boven moest bijstellen.