'Real Madrid grijpt naast Sterling, aanvaller wil verlengen bij Liverpool'
Engelse kranten kritisch over beslissing aanvaller

'Real Madrid grijpt naast Sterling, aanvaller wil verlengen bij Liverpool'

23-11-2014 09:30

Raheem Sterling zal, ondanks de vermeende belangstelling van onder andere Real Madrid , zijn contract bij Liverpool waarschijnlijk toch gaan verlengen. Het grote talent, die graag bij zou willen tekenen, kwam recent minder positief in het nieuws omdat diverse Engelse kranten bekend maakten dat hij liever niet voor het Engelse nationale elftal wilde spelen tegen Estland. Volgens de aanvaller was dit echter niet het geval.

"Ik ben heel tevreden bij Liverpool en denk dat ik dat ook de komende jaren nog kan zijn. De club heeft al gesprekken gevoerd met mijn zaakwaarnemer en ik hoop dat we spoedig iets kunnen doen", aldus Sterling tegenover SKY Sports.

In de aanloop naar de wedstrijd van Engeland tegen Estland gaf Sterling aan dat hij erg vermoeid was, dit werd door de kranten uitgelegd als een weigering om te spelen voor zijn land. "Het was lastig. Ik heb geprobeerd om niet zoveel televisie te kijken en niet te luisteren naar alles. Als ik iets op televisie zag waarbij men over mij sprak pakte ik de afstandsbediening en drukte op een andere zender. Dit was de eerste keer dat ik met zoiets te maken had, het was anders maar ik denk dat ik er goed mee om ben gegaan."

Sterling hoopt dat de bondscoach hem wederom op zal roepen als er een interland op het programma staat voor Engeland. "Ik voetbal graag voor mijn club en ook voor mijn land. Alles wat ik heb gezegd is verkeerd uitgelegd. Daar heb ik spijt van, ik vind het altijd mooi om te voetballen."