Nieuw Belgisch supertalent stoot Januzaj alweer van de troon
Jeugdproduct van Anderlecht gooit hoge ogen

Nieuw Belgisch supertalent stoot Januzaj alweer van de troon

22-11-2014 13:15

De hype rond Adnan Januzaj is amper gaan liggen of er verschijnt al een nieuw Belgisch supertalent aan de horizon. Jeugdkenners Yannick Ferrera en Piet De Visser zijn het er volmondig over eens: Charly Musonda Jr. kan een absolute wereldtopper worden.

18 jaar is hij nog maar, maar toch wordt hem al een grote toekomst voorspeld: Charly Musonda Jr. maakt duidelijk indruk bij de beloften van Chelsea. Yannick Ferrera is nog coach geweest van Musonda en getuigt erover in Het Nieuwsblad: "Bij Anderlecht organiseerde ik wedstrijdjes waarin hij alleen zijn slechte voet mocht gebruiken”, vertelt Ferrera. “Als de bal per ongeluk voor zijn goeie voet kwam, schoot hij gewoon met z’n mindere linker achter het steunbeen door in de winkelhaak."

Ook Chelsea-scout Piet De Visser kan niet zwijgen over zijn poulain: "Wat mij, en alle andere Chelsea-scouts, meteen opviel was zijn ongelooflijke vista. Hij heeft inzicht, overzicht en is net als bijvoorbeeld Kevin De Bruyne een snelle denker. Hij heeft ogen op zijn rug". Met zo'n adelbrieven komt het waarschijnlijk wel goed met de jongeling.