Van Gaal reageert op besluit Man Utd: Als gevolg daarvan gaan we niet kopen
"Dat geldt niet alleen voor Strootman, maar voor alle spelers in de wereld"

Van Gaal reageert op besluit Man Utd: "Als gevolg daarvan gaan we niet kopen"

22-11-2014 09:36
2

Manchester United zou vooral achterin enkele versterkingen goed kunnen gebruiken, maar directeur Ed Woodward liet afgelopen week weten dat de kans op winterse transferactiviteiten miniem is. Louis van Gaal steunt de club daarin.

"Ik denk niet dat Woodward heeft gezegd dat het niet mogelijk is om in januari spelers te kopen", begint Van Gaal. "Ik denk dat hij heeft gezegd dat het heel moeilijk is om in januari spelers te kopen die goed genoeg zijn voor Manchester United. Als gevolg daarvan gaan we niet kopen en ik ben het daar mee eens."

"Als je gaat kopen, moet het een speler zijn die beter is dan wat je al tot je beschikking hebt. Het zal heel moeilijk zijn om in januari zo'n speler te vinden. Dus dat is wat Woodward wilde zeggen. Ik geloof dat we dezelfde taal spreken."

Strootman
Vooral de naam van Kevin Strootman valt vaak als mogelijke winteraankopen van Man Utd ter sprake komen. Van Gaal wil daar echter niet op reageren. "Ik kan niet met de media praten over spelers die we willen kopen. Dat geldt niet alleen voor Strootman, maar voor alle spelers in de wereld."